Головне

В УЄФА перевірили українсько-польський кордон

09.11.2009 11:54 244 0
Представники УЄФА відвідали міжнародний автомобільний пункт пропуску на українсько-польському кордоні "Краковець-Корчова".

Про це повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".

Виконавчий директор "UEFA new company" Девід Тейлор, директор турніру Євро-2012 Мартін Каллен та директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський ознайомилися з пропускною спроможністю одного з найбільших переходів на українсько-польському кордоні.

Представників УЄФА переважно цікавили можливі потужності пункту пропуску у 2012 році, коли йому доведеться приймати велику кількість іноземців.

Прикордонники підготували для організаторів турніру презентацію роботи міжнародного пункту пропуску під час Євро-2012. Керівник Західного регіонального управління генерал-лейтенант Артур Горбенко презентував шляхи практичного виконання прикордонниками завдань, пов'язаних з підготовкою та проведенням Євро-2012 в Україні та Польщі.

Окрім того, Девід Тейлор та Мартін Каллен оглянули технічне оснащення прикордонної служби, а також взяли участь у процедурі оформлення громадян, які перетинають кордон, використовуючи при цьому сучасний мобільним комплекс прикордонного контролю "Потік А". Високопосадовці УЄФА пересвідчилися в ефективності роботи сучасних тепловізійних комплексів, які українські митники отримали від ЄС.

Коментарі ()