Головне

В Україні перенесені понад 60 спортивних змагань

05.11.2009 09:08 553 0
Терміни проведення понад 60 спортивних змагань перенесені через епідемію грипу і ГРВІ.

Про це повідомив міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, передає прес-служба Міністерства з питань сім'ї молоді та спорту.

Міністр уточнив, що стовідсоткова заборона на проведення масових заходів у відповідності з рішенням Кабінету міністрів України стосується тих територій, де запроваджено карантин.

"Якщо немає можливості перенести терміни проведення спортивних заходів, на них буде максимально обмежено кількість глядачів", - відзначив Павленко.

На виконання відповідної урядової постанови та наказу Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту федерації ігрових видів спорту ухвалили рішення на три тижні призупинити проведення всіх матчів ХІХ чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Суперліги сезону 2009/2010 рр.. і Кубку Суперліги, чемпіонатів України з волейболу, бадмінтону, з гандболу, вирішено не проводити Кубок України з гандболу серед чоловічих команд, гру за третє місце Суперліги з регбі.  

Також Федерацією футболу України перенесені футбольні матчі 13 туру Прем'єр-ліги.

Міністр повідомив, що разом з Федерацією футболу України відпрацьований план захисту глядачів і спортсменів під час проведення матчів, терміни проведення яких неможливо перенести. Зокрема, йдеться про гру між "Динамо" та "Інтером" та між футбольними національними збірними України та Греції.

Разом з тим міністр закликав уболівальників не ризикувати, у разі незадовільного самопочуття залишитися вдома і звернутися за допомогою до медиків.

Коментарі ()