Головне

На зимовій Олімпіаді Україну представлятимуть одинадцять біатлоністів

14.10.2009 15:12 317 0

За право представляти Україну на XXI зимових Олімпійських іграх у Ванкувері змагатимуться двадцять п'ять спортсменів-біатлоністів.

Загалом, команда складатиметься з одинадцяти олімпійців. Персональний склад команди визначиться за результатами цьогорічних етапів Кубка світу та чемпіонату України, а кількісні ліцензії здобуто ще у березні.

Про це повідомив начальник штатної збірної команди України з біатлону Валерій Татаренко.

Серед кандидатів на участь в Олімпійських іграх Андрій Дериземля, В'ячеслав Деркач, Сергій Седнєв, Роман Прима, Олександр Біланенко, Віта Семеренко, Оксана Хвостенко, Валентина Семеренко, Олена Підгрушна, Лілія Вайгіна-Єфремова, Інна Супрун, Олег Бережний, Андрій Возняк, Віталій Кільчицький,

Віталій Кожушко, Олександр Колос, Сергій Семенов, Антон Юнак, Артем Прима, Олександр Батюк, Ніна Карасевич, Людмила Писаренко, Юлія Джіма, Людмила Жибер та Оксана Яковлева.

З 1 по 20 грудня цього року біатлоністи змагатимуться у трьох етапах Кубка світу, що відбудуться у Швеції, Австрії та Словенії, а 23-28 грудня - у чемпіонаті України. Результати усіх цих змагань і стануть визначальними при формуванні персонального складу команди для участі в Олімпійських іграх.

В олімпійське селище спортсмени заїжджатимуть 4 лютого 2010 року. До Канади вони прибудуть з Італії, де змагатимуться у 6-му етапі Кубка світу.

kmu.gov.ua

Коментарі ()