Головне

ЗМІ зможуть використовувати символіки Євро-2012 лише з дозволу УЄФА

19.03.2009 16:41 144 0

УЄФА розробляє офіційні інструкції для засобів масової інформації з приводу використання символіки та словосполучення Євро-2012.

Про це повідомив на прес-конференції голова групи інтелектуальної власності юридичної фірми Magisters, яка є офіційним юридичним представником УЄФА з проведення Євро-2012 в Україні, Тарас Кислий, повідомляє ukrinform.ua.

"Десь після травня з'являться офіційні інструкції УЄФА, адресовані безпосередньо ЗМІ, з приводу використання їхньої символіки та словосполучення Євро-2012", - сказав Т.Кислий.

Керуючий партнер юридичної фірми Magisters Олег Рябоконь зазначив, що завдання УЄФА полягає не в тому, щоб взагалі заборонити будь-яке використання цієї символіки, а в тому, щоб роз'яснити, яким чином це можна робити законно.

Він також повідомив, що Держдепартамент інтелектуальної власності разом з юридичною фірмою Magisters готують низку семінарів, у тому числі і для ЗМІ, під час яких буде викладено позицію УЄФА стосовно правомірного та забороненого використання символіки Євро-2012.

Відповідаючи на запитання журналістів, голова Державного департаменту інтелектуальної власності Микола Паладій запевнив, що "ситуацію не буде доведено до абсурду, все буде в рамках того законодавства, яке є і яке діє".

Коментарі ()