Головне

Воронін не бачить сенсу виступати за збірну

13.10.2008 09:15 168 0
Нападник берлінської "Герти" та збірної України прокоментував свою відсутність на полі у матчі відбору ЧС-2010 проти збірної Хорватії (0:0):

"Напевно я один хотів вийти на поле, більше ніхто крім мене цього не хотів. Те, що від мене залежить я би зробив, навіть більше. Зараз я перебуваю у дуже хорошій формі, багато граю, в останній грі забив гол, почуваю себе просто чудово. Чому я не грав, я не знаю.

Якщо хтось буде казати, що я перегорів через народження доньки у день матчу - це все неправда, хлопці бачили, що я хотів вийти на поле до останньої хвилини.

При такому ставленні я взагалі не бачу сенсу викликати мене у збірну. Я хочу грати за збірну, я люблю свою країну, але, видно, я не у планах Михайличенка чи тренерського штабу. Мені важко пояснити. Що відбулося у Харкові чи у Казахстані. Якщо мені немає місця - то варто про це мені чесно сказати. А так я би краще був присутній на пологах дружини"

Головний тренер збірної України Олексій Михайличенко, який зробив у матчі лише одну заміну, прокоментував відсутність Вороніна так:

"По-перше, Андрій провів дуже багато ігор у своєму клубі і він виглядав не зовсім, скажімо так, свіжим. Вірніше, не зовсім у тій формі, коли він виконував великий об'єм роботи. І, звичайно ж, хвилювання, яке з ранку у нього почалося з приводу народження дочки (тому що це все почалося зранку і закінчилося тільки ближче до гри), він був у напрузі. Дуже важко вгадати, чи додасть це позитивних емоцій або, навпаки, їх не залишилося. Ви чудово розумієте, що по такій грі ризикувати я все-таки не наважився.

Гра була дуже напружена, дуже важка. Андрій - гравець більш творчого плану. У другому таймі ми велику частину часу проводили в обороні, і попереду у нас не зовсім все вдавалося. Але атакуючі гравці - той же Алієв - добре допомагали в оборонних діях, тому ми утрималися від цієї заміни. Хоча, звичайно, дуже хотілося б сьогодні зробити йому подарунок і випустити на поле, але, на мій погляд, такого моменту не було, на жаль".

Коментарі ()