Головне

У Львові відбувається турнір зі стрільби з луку "Золота осінь"

17.09.2008 17:45 216 0

Національні збірні зі стрільби з лука Росії, Узбекистану, Білорусі, Польщі та, звісно, України завітали до Львова. Сьогодні вони розпочнуть боротьбу в традиційному турнірі “Золота осінь”.

Як розповів старший тренер зі стрільби з лука у Львівській області Владислав Новаківський, лучники почали приїздити ще кілька днів тому, впродовж перших двох днів учасники змагань проводили тренувально-випробувальні “пристрілки”, щоб адаптуватися до умов. “Протягом перших двох днів змагання не відбуваються, – говорить старший тренер. – Річ у тому, що до Львова ще не приїхали всі учасники турніру, а ті, хто вже є, проводять тренування”. Також пан Новаківський додав: уже відомо, що серед спортсменів буде учасниця Олім­пійських ігор у Пекіні Вікторія Коваль. Не виключено, що на змагання приїде ще хтось з олімпійців. Поки що не відомо, за якою схемою та в якому порядку проводитимуть стрільбу, це вирішать капітани команд.

Однак відомо, що розпочалися перші змагання серед дорослих, також у боротьбу вступлять кадети та юніори. Перші постріли турніру пролунали о 10.00, стріляли у командному виді змагань. А о 13.45 відбулося офіційне урочисте відкриття турніру.

gazeta.lviv.ua

Коментарі ()