Головне

Хокеїсти збірної України обрали капітана команди

09.04.2008 18:23 288 0

За чотири дні до старту чемпіонату світу в Японії хокеїсти збірної України обрали капітана команди. Право носити на светрі нашивку з літерою "C" отримав захисник "Сокола" Юрій Гунько, за якого сьогодні увечері проголосували більшість гравців.

Асистентами капітана хокеїсти обрали захисника Сергія Кліментьева та нападаючого Вадима Шахрайчука, за плечима яких по вісім чемпіонатів світу у вищому дивізіоні.

Після призначення капітана головний тренер українців Володимир Голубович провів теоретичне заняття в готелі, а потім у гравців був вільний вечір. Більшість хокеїстів розійшлися по номерах, а воротар Ігор Карпенко, не дивлячись на дощову погоду, махнув на футбольний матч чемпіонату Росії за участю хабаровської "СКА-Енергії". Похід Карпенко на зустріч першого дивізіону слід пояснити не стільки любов'ю голкіпера до футболу, скільки бажанням побачити давнішнього приятеля і співвітчизника Павла Кутаса (екс-захисника київського "Динамо" і "Оболоні"), що виступає за хабаровський клуб з нинішнього сезону. Цікаво, що підтримка Карпенко надихнула клуб Павла Кутаса, який з мінімальним рахунком здолав білгородську "Салют-Енергію" - 1:0.

ФХУ

Коментарі ()