Головне

Пономарьов: Готуємось до серйозного поєдинку з Ворсклою

Віталій Пономарьов прокоментував матч проти Ворскли
08.12.2023 14:55 499 0
Пономарьов: Готуємось до серйозного поєдинку з Ворсклою

Рух готується до  серйозного поєдинку проти Ворскли у 17 турі УПЛ.

Про це розповів головний тренер львів'ян Віталій Пономарьов.

"Ми готуємось до серйозного поєдинку і розбираємо гру Ворскли. Полтавці – хороша команда, яка на початку сезону представляла Україну в єврокубках. Тоді, мабуть, їм було складно як у плані фізичної підготовки, так і з інших об’єктивних обставин, тому вони ще не були на піку своєї форми. Втім зараз наш суперник набрав хід – у попередньому турі Ворскла перемогла Дніпро-1 і загалом команда демонструє якісні результати. Це буде непростий матч для нас. 

Проте для нас кожна гра важлива і необхідно, аби Рух дотримувався своїх ідей та діяв на полі з позиції сили, грав в агресивний футбол. Не всі матчі вдалося провести стабільно на хорошому рівні, було кілька провальних поєдинків, але це – закономірний процес під час формування команди. Водночас вистачало і цікавих та якісних поєдинків у виконанні нашої команди і помітно, що гравці прогресують.

Молодь не завжди стабільна, втім ці невдачі є хорошим уроком для них. І гравці, і тренерський штаб роблять висновки після кожного поєдинку і намагаємось зробити так, аби не повторювати їх у майбутньому. Головне, аби хлопці вчасно це усвідомили, проводили правильний аналіз своїх дій і професійно ставились до своїх обов’язків", - сказав Пономарьов.

Матч Ворскла - Рух відбудеться 10 грудня. Початок о 13:00.

Коментарі ()