Головне

Вернидуб: Нехай Маліновський опуститься на землю грішну

Головний тренер Шерифа підтримав наставника збірної України Олександра Петракова
11.09.2021 11:58 5044 0
Вернидуб: Нехай Маліновський опуститься на землю грішну

Гравці збірної України мають на ділі доводити любов до країни та національної команди.

Про це заявив головний тренер Шерифа Юрій Вернидуб.

"Те, що Петраков говорив з Маліновським - це в першу чергу Маліновського проблема. Нехай опуститься він на землю грішну, і думає не про себе, і те, який він футболіст класний, а думає про команду і про збірну України. А не про те, що ображатися чи не ображатися", - заявив фахівець

  Актуально: Маліновський у заявці Аталанти на матч проти Фіорентини

"Маліновський повинен не ображатися, а працювати і доводити ще більше. Тому що він є гравцем національної збірної. А Петраков - головним тренером, у якого хороша головний біль є, кого краще поставити. Як він бачить свою схему і тактику, по якій він грає".

  Читайте такожМаліновський повернувся до загальної групи Аталанти

"Шевченко же не викликав Буяльського, а Бульяский, на мій погляд, був одним з найкращих. Він як пояснив? Що він просто не бачив його в своїй схемі, де його можна краще використовувати. Точно так же Петраков зараз може не бачити Маліновського. Чому ні? Це життя".

  ДивітьсяСерія А. Аталанта - Фіорентина: онлайн-трансляція. LIVE

"Вони ж люблять говорити в інтерв'ю, що люблять Україну, народилися в Україні. Ну тоді любіть її до кінця, на ділі. Виходьте і їжте землю і доводьте, що ви любите Україну. І ви ні на кого не ображаєтеся, а готові свою жертву принести на користь команді, і на користь результату збірної України", - підсумував Вернидуб.

Коментарі ()