Головне

Пиварич попрощався з Динамо

09.08.2020 15:45 4032 0
Пиварич попрощався з Динамо

Захисник Йосип Пиварич написав теплі слова на адресу київського Динамо, в якому провів три роки.

"Хочу сказати величезне спасибі клубу Динамо Київ за чудові 3 роки. Спасибі керівництву клубу, всім тренерам і персоналу, які допомагали мені всі ці 3 роки.

Особлива подяка фанатам за підтримку, яку я весь час відчував. Київ назавжди залишиться в моєму серці, і я ніколи не забуду тебе. Удачі всій сім'ї Динамо. Я буду вболівати за вас!" – написав Піварич у Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хочу сказать ОГРОМНОЕ СПАСИБО клубу Динамо Киев за чудесные 3 года. Спасибо руководству и руководству клуба, всем тренерам и персоналу, которые помогали мне все эти 3 года. Особая благодарность фанатам за поддержку, которую я все время ощущал и чувствовал. Киев навсегда останется в моем сердце, и я никогда не забуду тебя. Удачи всей семье Динамо и болеть за вас! 🙏🏻💙🤍🙌🏻 @fc_dynamo_kyiv

A post shared by Josip Pivarić (@josip_pivaric19) on

Нагадаємо, 31 липня стало відомо, що Динамо не буде продовжувати контракт віце-чемпіона світу. Влітку 2017 року кияни заплатили загребському Динамо за оборонця 2 млн євро. Хорват страждав від постійних травм, які завадили йому закріпитися в основі "біло-синіх" – всього 47 матчів за весь час. У поточному сезоні Піварич провів три гри, результативними діями не відзначався.

Коментарі ()