Головне

Луческу міг залишити Шахтар у тому сезоні, коли клуб здобув Кубок УЄФА

Фахівець згадав прикрий матч у сезоні 2008/09 проти Барселони
25.05.2020 08:07 2656 0
Луческу міг залишити Шахтар у тому сезоні, коли клуб здобув Кубок УЄФА

На початку сезону  2008/09 колишній наставник Шахтаря Мірча Луческу помилився з вибором складу і втратили 5 очок.

Про це заявив сам фахівець.

"Сезон 2008/09 - це був складний рік. Він розпочався з двох невдалих матчів з виїздом до Львова. Я помилився, коли ввів до складу двох нових гравців, і ми втратили 5 очок. Важкий для нас початок. Тиск і необхідність набирати очки якраз і вплинули на те, що ми зібрали мало очок.

Так, це правда, що я хотів піти з клубу. Був прикрий матч з Барселоною, коли суперник не повернув м'яч та порушив правила чесної гри. Тоді у нас після матчу була серйозна розмова з Гвардіолою щодо фейр-плей. В ході пресконференції я був уже готовий піти у відставку. Але Даріо Срна передав президенту прохання, щоб я ні в якому разі цього не робив.

Після цього у мене були кілька розмов з гравцями. Це правда, що у нас був хороший матч з "Базелем" (5:0), після чого президент прийшов до команди і сказав, що я залишаюся до кінця сезону. Він показав велику віру в мене, що я зумію заново зібрати команду і що ми доб'ємося чудових результатів. Найголовніше – що ми зрозуміли, що є тільки один лідер, і це тренер команди", - зазначив Луческу.

Раніше, Луческу заявляв, що Шахтар втратив три роки, коли його тренував Фонсека.

Нагадаємо, Шахтар не бажає відпускати Тете.

Коментарі ()