Головне

Михайленко: Нам не дають виходити з оборони так, як ми хочемо

15 ударів по воротах - це занадто багато для домашнього матчу
01.08.2019 11:23 1602 0
Михайленко: Нам не дають виходити з оборони так, як ми хочемо

У другому таймі  матчу СК Дніпро-1 - Олімпік гра йшла за нашим сценарієм донецької команди.

Про це заявив головний тренер СК Дніпро-1 Дмитро Михайленко, повідомляє прес-служба дніпрян.

"Все почалося відмінно - два швидких м'ячі. Але противник своєю агресивною грою та пресингом не давав нам багато часу думати. Другий тайм і зовсім просиділи біля своїх воріт. Якщо уболівальникам здалося з трибун, що гра була простою, то це не так. Комфортну перевагу в два м'ячі вдалося зберегти ціною великих зусиль.

В УПЛ високий темп. Нам не дають виходити з оборони так, як ми хочемо. У другому таймі не виходило виходити в атаку за рахунок коротких і середніх передач. Нам потрібно якомога швидше адаптуватися. Батагову - 17 років, він відмінно впорався. Для багатьох гравців атаки, таких як Булеца, Назаренко - це була прем'єрна гра. Мені здається, що це питання адаптації. Чекаємо в центрі поля Кравченка. Потрібно додавати і прогресувати природним чином.

У нас є проблеми в обороні. Це не найслабше місце, я не можу так сказати. Нам потрібно додавати в командній грі. Я б не став виділяти когось персонально. Є статистика - ми багато дозволяємо бити по воротах, навіть сьогодні Олімпік пробив 15 разів. Це занадто багато для домашнього матчу.

План на гру - агресивний початок. Якнайшвидше проводити атаки, доставляти м'яч в третю зону противника. Ми не планували забивати прямо на першій хвилині - таке не заплануєш. Другий м'яч - також наслідок того, що противник не встиг відійти від пропущеного гола. А ось відповідати на пресинг суперника не вийшло, у другому таймі гра йшла не за нашим сценарієм", - заявив Михайленко.

Раніше, СК Дніпро-1 переміг Олімпік завдяки голам Булеци і Супряги.

Коментарі ()