Головне

Стадіон Ворскла значно модернізують до матчів Ліги Європи. ВІДЕО

05.07.2018 10:46 2094 0
Стадіон Ворскла

Стадіон Ворскла обладнають турнікетами і новими прожекторами.

Про це розповів віце-президент клубу Олег Лисак

"Існує регламент інфраструктури UEFA. Ще місяць тому ми намітили попередній план роботи. Основні нюанси, яких у нас взагалі не було, - це система продажу квитків і система пропуску на стадіон, турнікети", - говорить представник клубу.

"Ми повинні забезпечити висвітлення 1400 люксів на поверхню поля - горизонтальні, вертикальні. Там є всі показники, зроблені технічні розрахунки. Вони відповідають нормам УЄФА і нашим законодавствам. У підтрибунних приміщеннях команди рухаються в правій частині, журналісти заходять через прес-хол, далі поставлені місця, де будуть працювати фотографи і журналісти", - зазначив віце-президент.

"Ми вирішили виділити місце для однієї телестудії на четвертому поверсі, інша - на першому. Для розминки команд повинен бути спортивний зал, місце для якого ми вже виділили. Нам залишилося зробити косметичний ремонт", - наводить слова Лисака Xsport.

У випадку, якщо стадіон не встигнуть підготувати до відповідності вимогам UEFA, то домашні матчі Ліги Європи полтавчани гратимуть на Арені-Львів.

Нагадуємо, що тренерський штаб Ворскли залишиться в клубі, попри величезні борги з боку керівництва.

Раніше повідомлялося, що Ворскла підписала двох новачків.

Коментарі ()