Головне

Димінський: Мені нецікаво викидати гроші на футболістів, які борються за виживання

13.02.2018 18:27 3120 0
Петро Димінський / ФК Карпати

Президент львівських Карпат Петро Димінський окреслив можливі сценарії розвитку Карпат.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

"Усе залежить не тільки від мене як від єдиного інвестора. Я втомився повторювати і нагадувати нашій міській владі про те, що обіцяна територія навколо стадіону Україна, 17 гектарів, клубу досі не передана. Для чого Карпатам ця земля? У нас є намір побудувати спортивно-розважальний центр, з елементами реабілітації, для того, щоб клуб заробляв гроші", - сказав функціонер.

"Відповідно, таким чином, ми зможемо наповнювати бюджет, від розміру якого будуть залежати наші завдання. Якщо річний бюджет складе, наприклад, 20-25 мільйонів доларів - Карпати будуть боротися за Лігу чемпіонів. Мені дивно, чому влада Львова довго і неохоче рухається в цьому напрямку, чому вона відвертається від цього проекту? Ця земля не потрібна мені. Вона потрібна клубу, який зможе заробляти сам на себе і не залежати від інвестора", - переконує Димінський.

"У підсумку виграють усі: Карпати отримають серйозні завдання, а місто - не тільки гордість за свою команду, яка виступатиме в єврокубках, але й фінансову вигоду від туристів та інвестицій. А просто викидати гроші на проїдання футболістам, які борються за виживання, мені не цікаво", - підсумував президент Карпат.

Нагадаємо, що Димінський, який перебуває в національному розшуку, відвідав клуб у Туреччині.

Додамо, що влітку 2017 року кортеж Димінського скоїв смертельне ДТП, у якому загинула жінка.

Пізніше суд дав дозвіл на арешт функціонера, утім той одразу ж після скоєння ДТП утік в Женеву і досі не повертався в Україну. Наразі Димінський перебуває в національному розшуку.

Коментарі ()