Головне

Тренер Шахтаря відверто розповів про свої принципи у роботі та у житті

08.01.2018 13:52 1409 0
 Паулу Фонсека/gazeta.ua

У житті та у роботі потрібно усе робити із любов'ю та з позитивними емоціями. 

Таких принципів дотримується головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека, зізнався він в інтерв'ю Gazeta.ua

"Як у роботі, так і в особистому житті, я оптиміст. Я дуже вірю у свої ідеї. Без цього буде важко передати їх іншим. Подумки я завжди уявляю хороші речі та успіх. У житті є тільки одна річ, яку ми не можемо вирішити. Це смерть. Усі інші питання чи проблеми ми здатні розв'язати. І треба дивитися на них з оптимізмом", - вважає португалець.

"Свою роботу я виконую з любов'ю. Я обожнюю свою професію і те, що я роблю. Я та людина, яка кожен день прокидається з посмішкою, бажанням працювати і спілкуватися з людьми, які мене оточують. Любов приносить нам багато позитивних речей у житті. Коли ми робимо щось з любов'ю, то нам це дається набагато легше. Я закоханий у гру", - додав Фонсека.

Нагадаємо, Фонсека очолив Шахтар напередодні влітку 2016-го. У свій перший же сезон португалець привів гірників до перемоги в УПЛ, а також Кубку України.

У грудні 2017 року Шахтар оформив вихід у плей-офф Ліги чемпіонів

"Сьогодні футбольний тренер має розумітися у психології і бути психологом для кожної людини, яка працює з тобою. Потрібно помічати правильні моменти в грі і розділяти їх. Команда має бути добре готовою фізично, тактично і технічно. Це забирає багато годин роботи. Але для мене це просто, бо я все роблю з любов'ю та великим ентузіазмом", - спробував пояснити свій успіх Фонсека. 

Як відомо, Шахтар запропонував Фонсеці продовжити контракт із клубом.

Також фахівець із Португалії був удостоєний звання Найкращий тренер України 2017-го року.

Коментарі ()