Головне

Зоря - Шахтар: стало відомо, як КДК ФФУ покарав Фонсеку та Ракицького

21.12.2017 17:10 3297 0
 Події матчу Зоря - Шахтар продовжилися після фінального свистка Сергія Бойка. Фото: Про Футбол

КДК ФФУ визначився з покараннями футболістам та тренерам по скандальному поєдинку 19-го туру УПЛ Зоря - Шахтар (2:1), який відбувся 10 грудня.

Отже, захисник Шахтаря Ярослав Ракицький, який отримав наприкінці матчу червону картку за розмови з арбітром, отримав триматчеву дискваліфікацію плюс один матч умовно. 

Керманич Шахтаря Паулу Фонсека проведе один матч на трибунах за те, що він вибіг на поле після фінального свистка Сергія Бойка. 

Але більш за все дісталося тренеру воротарів Шахтаря Антоніо Феррейрі, який не тільки ображав, а й вдарив рефері - також уже після закінчення гри: спеціалісту заборонено до кінця сезону виходити в технічну зону під час поєдинків.

Помічники Фонсека Нуну Кампуш, Ігор Дуляй, а також футболісти Шахтаря Алан Патрік і Факундо Феррейра, які також брали участь у з'ясуванні стосунків із Бойком, отримали попередження і один матч умовної дискваліфікації.

Нагадаємо, Шахтар завершував матч із Зорею без трьох гравців, які були вилучені Бойком. При цьому комітет арбітрів визнав правильними лише два вилучення, які виписав рефері гірникам.

Коментарі ()