Головне

Суркіс: У найближчі дні я оголошу, хто очолить київське Динамо

01.06.2017 07:20 2307 0

Перед новим тренером Динамо буде поставлена задача повернути в Київ чемпіонство, потрапити в Лігу чемпіонів і показувати прогрес в грі.

Про це заявив президент київського клубу Ігор Суркіс, який прокоментував відхід з посади головного тренера Сергія Реброва.

"Хочу прояснити ситуацію, перш за все для наших уболівальників. Із Сергієм Станіславовичем у мене в понеділок відбулася розмова. Якщо ви помітили, я не оголошував, що він іде з команди, в надії на те, що у нього вистачить сил та мужності продовжити роботу в київському Динамо. На нього останнім часом чинився великий тиск", - пояснив він.

"Сергій Станіславович чесно й дуже якісно робив свою роботу, завоювавши п'ять титулів. Коли я йому довіряв посаду головного тренера, був величезний ризик. Як із мого боку, так і з його. Не маючи досвіду такої роботи, він, засукавши рукава, взявся за справу. У перший же сезон виграв Кубок України, потім чемпіонат та Кубок, знову чемпіонат, Суперкубок України...", - продовжив президент Динамо.

" І це все за три роки! Як часто трапляється у футболі, останній сезон виявився невдалим. Але я можу зрозуміти тренера, при цьому неодноразово пропонуючи йому продовжити контракт та разом із ним розпочату справу", - додав Суркіс.

Президент Динамо повідомив, що Ребров, оцінивши всі "за" і "проти" прийняв рішення взяти паузу.

"Наскільки розумію, щоб відпочити, побути трохи зі своєю сім'єю. Відверто кажучи, до останнього моменту чекав, що у нього з'являться додаткові сили, адреналін, і він, засукавши рукава, продовжить будувати команду", - додав Суркіс.

"У найближчі дні я оголошу, хто очолить київське Динамо. Новий тренер розповість, якою він бачить свою роботу, як буде функціонувати клубна вертикаль. Природно, перед новим тренером буде поставлене завдання повернути до Києва чемпіонство, потрапити до Ліги чемпіонів та показувати прогрес у грі", - заявив Суркіс у інтерв'ю пре-службі Динамо.

"Вважаю, Сергій Ребров залишив хорошу, боєздатну команду. Так, можливо, потрібно десь посилитися, підтягнути резерви. Сьогодні ми маємо з оптимізмом дивитися в майбутнє. Це краще, ніж Сергій Станіславович погодився би підписати контракт, і через якісь причини у нього не склалося би", - додав президент Динамо.

На думку Суркіса, лже-експерти довели Реброва до того, що той вирішив взяти паузу в тренерській карьєрі.

"Той вантаж збоку лже-експертів, які нікого не тренували й нічого в житті не досягли після своєї футбольної кар'єри, не буду називати прізвища, вони самі чудово все розуміють, які лише сидять та мудрують по неділях у телевізорі, напевно, в тому числі довели його до такого стану, що він вирішив узяти паузу", - висловив думку президент.

"Але я впевнений, його тренерська кар'єра в самому розквіті. Сергій Ребров усім доведе, що він не лише був великим футболістом, але й стане великим тренером", - підкреслив Суркіс.

Раніше повідомлялося, що команду, швидше за все, очолить Олександр Хацкевич.

Ігор Суркіс. Світлина ФК Динамо Київ
Коментарі ()