Головне

Вернидуб: Головне зробити правильні висновки і йти далі

19.11.2016 19:15 821 0

Юрій Вернидуб не зміг достукатися до футболістів Зорі, яка у підсумку програла Олександрії з рахунком 1:2.

Про це заявив сам тренер, який прокоментував поразку своєї команди.

"Такі ігри, як сьогодні, програвати, звичайно, прикро. Але, що зробиш. Потрібно вміти, як вигравати, так і програвати. Головне зробити правильні висновки і йти далі. Я сподівався, що хлопці скучили за футболом і покажуть агресивну і інтенсивну гру. Цього в першому таймі я не побачив взагалі", - зазначив він.

"Контроль м'яча і наша перевага була. Але потрібно його втілювати в життя. Втілили. Я сказав їм відійти назад і чекати свого шансу. А ми відразу ж пропустили м'яч, та ще й з порушенням правил, після якого сталося вилучення. Хоча потім і у суперника теж було вилучення. Знову була гра в рівних складах. Треба було дотиснути, але не змогли", - додав він.

За словами Вернидуба, перша проблема - це тренер, який не зміг достукатися до гравців.

"Отже, перша проблема – це тренер, який правильно не достукався. Друга – футболісти теж повинні ставати професіоналами і не думати, що якщо програємо, то програє тренер, а якщо виграємо, то ми виграємо. Відповідальність повинна бути однаковою", - впевнений фахівець.

"Я незадоволений і Микитою Каменюкою. Два м'ячі були забиті з його флангу. Ти капітан і повинен серйозніше до цього ставитися.Багато запитань до кожного, хто був на полі. Вони повинні це розуміти. Якщо зрозуміють, то все буде добре", - підкреслив Вернидуб, слова якого наводить офіційний сайт Зорі.

Коментарі ()