Головне

Прем'єр-ліга. 13-й тур. Динамо - Карпати 4:1. Леви капітулювали на Олімпійському

29.10.2016 22:04 6513 0
Прем'єр-ліга. 13-й тур. Динамо - Карпати 4:1. Леви капітулювали на Олімпійському

Київське Динамо здобуло легку домашню перемогу в матчі проти Карпат. Команда Реброва повністю переграла суперника, забила йому чотири голи, пропустивши один, і тепер в хорошому настрої може готуватися до протистояння з Бенфікою в Лізі чемпіонів.

Карпати в цій грі спробували зіграти від оборони з розрахунком на контратака, однак, ця тактика не принесла свої плоди. Киянам уже на 18-й хвилині вдалося відкрити рахунок після обрізки оборони "левів". А завершив цю атаку Артем Бесєдін, який ударом з-за штрафного в кут вперше в грі змусив капітулювати Мисака.

Карпати намагалися відповідати, але атаки левів у першій половині реальної небезпеки воротам Рудька не несли і голкіпер киян був практично без роботи. Чого не скажеш про його візаві. Якому на 27-й хвилині довелося вдруге витягати м'яч з сітки власних воріт. Цього разу відзначився Віда, який виграв повітря після кутового.

Після цього гра фактично була вирішена. У Карпат м'яч не тримався, тому розраховувавти на якийсь успіх за такого перебігу подій команда Дулуба не могла. І лише після перерви у грі левів з'явилися певні тактичні зміни і команда побігла вперед більш активно.

Світлина ФК Динамо

Тут, правда, важливо буде додати, що кияни дали супернику більше простору, маючи хорошу перевагу у рахунку. І навіть при цьому львів'яни не змогли створити хоча б декілька реальних нагод для взяття воріт Рудька. Хоча флангами львів'яни працювали непогано за рахунок швидкого переходу від оборону в атаку.

Але в кінцівці матчу Карпати знову почали "провалюватися" в обороні, і в одному з таких моментів кияни заробили перспективний стандарт майже з лінії штрафного. Пробивати взявся Морозюк, який зробив це точно, красиво і без шансів для воротаря. А ще буквально через хвилину кияни розібрали оборону суперника, Буяльський віддав на Оріховського, і той спокійно розстріляв ворота.

Карпати змогли відповісти м'ячем Завійського, який прийшов після стандарту. І цей м'яч - привід тренерському штабу киян задуматися над цим аспектом, адже в цій грі Карпати не раз вигравали повітря у оборони при стандартах.

Як підсумок, Карпати ніяк не можуть подолати кризу, а кияни здобули другий розгром в останніх матчах. Проте, говорити про вихід з кризи Динамо, яку постійно заперечує Сергій Ребров, поки зарано - все стане зрозуміло після виїзду команди в Лісабон.

Коментарі ()