Головне

Зозуля попросив у Порошенка дати Героя України 19-річному загиблому воїну

12.08.2016 10:10 3799 0

Нападник Бетіса Роман Зозуля звернувся до президента України Петра Порашенко з проханням дати загиблому в АТО бійцеві звання Героя України.

"Звертаюся до президента України, Верховного головнокомандувача Порошенка Петра Олексійовича.

На цій війні дуже багато сміливих і безстрашних хлопців з різних куточків нашої великої і єдиної країни. Які за першим покликом кинули все (роботу, навчання, сім'ї) і пішли захищати наші кордони, свої міста, і села свої і наші. Вони були скрізь від Луганська до Маріуполя билися до самого кінця йшли на вірну смерть і гинули.

І ось був серед величезної кількості героїв маленький герой з Донецької області з великим і сміливим козацьким серцем і доброю душею.

Який в 19 років залишив своїх рідних в Донецькій області і пішов на війну звільняти свій рідний дім. Спочатку був Дніпро 1, потім Правий Сектор і 93-а бригада, потім 58 бригада. Два роки, два роки цей хлопчик не вилазив з передової. Був в усіх гарячих точках цієї війни. ДАП, Бутовка, Широкіно, Піски, Промка, Дебальцево.

На таких як він повинні будуватися наша країна і наша армія, але учора його не стало.

Пан Президент, від усіх людей України і від себе особисто, звертаюся до вас з проханням нагородити Влада Козаріна зіркою героя України.

Посмертно...

Спи спокійно наш маленький герой... За тебе помстяться", - написав Зозуля у Faecebook.

Коментарі ()