Головне

Член виконкому ФФУ: Дніпро отримав атестат. Вирішили - вистачить з них і європейської дискваліфікації

25.04.2016 12:01 730 0

22 квітня відбулося засідання Комітету ФФУ з атестації футбольних клубів, на якому було відмовлено у видачі ліцензій на сезон 2016/17 Металісту і Говерлі.

Про це повідомив член виконкому ФФУ Артем Франков.

"Рішення щодо харків'ян було прийнято автоматично, з огляду на те що представники клубу просто не з'явилися на засідання. А ось представники Говерли були і намагалися щось розповідати. Мовляв, ми підпишемо з гравцями договори про реструктуризацію нашої заборгованості перед ними і все погасимо, але тільки після того, як нас атестують", - сказав він.

"Але їм чітко дали зрозуміти:"Хлопці, ввечері - гроші, вранці - стільці. У понеділок обидва клуби отримають на руки офіційне рішення, і з того моменту у них буде 10 днів для підготовки та подачі апеляції", - зазначив Франков.

Також Франков розповів, що не отримали ліцензії на наступний сезон запорізький Металург і Волинь.

"Але з ними все ясно. Металург як клуб вже не існує, а Волинь, яка неодноразово заявляла, що залишає УПЛ, навіть не подавала документи на атестацію", - розповів функціонер.

"Що стосується Дніпра, то він отримав допуск до наступного ЧУ. Вирішили - вистачить з них і європейської дискваліфікації", - цитує Франкова segodnya.ua.

Таким чином, якщо топ-дивізіон залишать одразу чотири представники, шанс підвищитися в класі отримають дві команди з Першої ліги.

Раніше повідомлялося, що Говерла не отримає атестат, якщо за тиждень не заплатить 2 млн доларів боргів.

Коментарі ()