Головне

Ліга Європи. 3-й кв. раунд. Зоря - Шарлеруа 3:0. Похід в Європу продовжується

06.08.2015 20:20 644 0
Ліга Європи. 3-й кв. раунд. Зоря - Шарлеруа 3:0. Похід в Європу продовжується

Визначати фаворитів ще задовго до матчу - справа далеко невдячна. Ще до першої гри Зорі із Шарлеруа більшість букмекерів ставили на бельгійську команду і були в програші. Зоря в Бельгії упевнено обіграла суперника, а в матчі-відповідь Шарлеруа був знову декласований.

У стартові 45 хвилин матчу, який проходив в Києві на стадіоні Динамо, моментів біля обох воріт було не так і багато. Шарелеруа з перших хвилин не побіг відігравати два м`ячі. По настрою бельігйців на обличчі навіть читалося, що вони не певні, чи взагалі зможуть забити Зорі хоча б єдиний гол за два поєдинки. Кілька моментів за весь матч у Шарлеруа було, але вони навіть не 100%.

Зоря ж довго запрягала, але швидко поїхала. У другому таймі гості були розбиті, а рахунок міг бути куди більшим, ніж кінцевий 3:0. З виходом на поле Любеновича Зоря почала грати більш зріло в атаці.

Вже на 58-й хвилині Любенович класним ударом головою відкриває рахунок у грі. Через десять хвилин той же Любенович реалізує 11-метровий удар за фол на Гордієнку - 2:0. Кілька слів про Артема Гордієнка: у зимове міжсезоння цей гравець щонайменше буде в Динамо чи Шахтарі. Класного футболіста виховав Юрій Вернидуб, як і побудував у цілому гарну команду.

Навіть після 2:0 Зоря не зупинилася. Щонайменше три моменти забити мав Хомченовський, бив з різних позицій Малиновський. Але свій гол герой першого в матчу в Бельгії таки забив. Вже в доданий арбітром час Любенович та Малиновський нафінтили половину команди гостей, а останній ударом в кут воріт встановив кінцевий рахунок гри - 3:0.

За сумою двох матчів Зоря розгромила Шарлеруа 5:0 і тепер чекатиме суперника по завершальному раунду кваліфікації плей-офф Ліги Європи. Цього сезону Зоря має грати в груповому турнірі, якщо при жеребкуванні трохи посміхнеться вдача.

Коментарі ()