Головне

Федецький: Я б краще з футболом закінчив, ніж перейшов в російський клуб

15.03.2015 11:04 373 0

Захисник Дніпра Артем Федецький висловив свою позицію щодо можливого переходу в російський клуб і війни на Сході України.

"Я б краще з футболом закінчив, ніж перейшов в російський клуб (сміється). А якщо серйозно, то зараз переїжджати до чемпіонату Росії для мене – неприпустимо. Ворог окупував наші території і в такій ситуації переходити в їхній чемпіонат…

Я читав інтерв’ю тих хлопців, які переїхали цієї зими до Росії. Вони говорять, що футбол поза політикою. Не знаю… Особисто для мене це неприпустимо.

Так, Крим і частина Донбасу окупована ворогом, завдяки грубій силі, але я переконаний, що більшість людей і в Донбасі і в Криму хочуть бути в складі єдиної України і честь та хвала тим героям, які захищають Україну.

Мене переповнює гордість, що в нашій країні так багато героїчних, патріотично налаштованих людей. Ми теж допомагаємо чим можемо і будемо продовжувати це робити, адже серце обливається кров’ю, коли дивишся як гинуть воїни, мирні мешканці, страждають діти, - цитує Федецького 1football.info.

Коментарі ()