Головне

Винен у всьому я - не зміг донести свої думки до гравців, - Луческу

07.03.2015 21:55 385 0

Футболісти Шахтаря подумали, що не варто сильно викладатися, щоб домогтися перемоги у матчі з Металістом.

Так вважає головний тренер "гірників" Мірча Луческу, якого цитує офіційний сайт донецького клубу.

"Ми сьогодні втратили очки через поверхове ставлення до гри деяких наших футболістів. І результат кубкового матчу, у якому ми мали повну перевагу, у певній мірі розслабив нас. Дуже багато помилок допустили футболісти середньої лінії, особливо Фернандо та Фред. А фол, який скоїв Фернандо за 15 секунд до закінчення поєдинку, взагалі у жодні рамки не входить", - сказав він.

"Напевно, гравці подумали, що якщо команда суперника грає меншості, то ми їх легко дотиснемо у другому таймі. Це теж вплинуло на результат. Ніби й удари були, і моменти створювалися, але поверхове ставлення до них призвело до втрати важливих очок", - додав наставник.

За словами Містера, сьогоднішня гра ще раз показала, як важлива зібраність у кожному матчі чемпіонату.

"Було видно, що Металіст - команда голодна, яка хоче домогтися позитивного результату. Інша ж команда подумала, що не варто сильно викладатися, щоб домогтися перемоги. Потрібно дуже серйозно проаналізувати цей матч", - зауважив він.

"Ми мали повну перевагу, створили багато моментів, але знову ж поверхове ставлення... Тому і не забили більше м'ячів. Є і моя вина у цьому. Ті, хто вийшов на заміну, на жаль, не виправдали довіри, не показали нічого на футбольному полі", - додав Ліческу.

Окрім того, тренер має великі претензії до П'ятова та гравців оборони, адже не може команда рівня Шахтаря на останніх секундах пропускати таким чином.

"Але винен у всьому я - не зміг донести свої думки до гравців, хоча у перерві була дуже жорстка розмова. Із завтрашнього дня потрібно все забути і готуватися безпосередньо до Баварії. Повинні показати у грі з мюнхенцями зовсім інше обличчя", - підсумував він.

Коментарі ()