Головне

Волинь вимагає від Прем'єр-ліги перегравання поєдинку з Металістом

08.12.2014 19:12 566 0

ФК Волинь подав протест на поведінку офіційних осіб матчу 10-го туру УПЛ з харківським Металістом, "яка призвела до спотворення спортивного результату".

Клуб вважає, що систематичні необґрунтовані й упереджені дії офіційних осіб по відношенню до гравців ФК Волинь впродовж матчу унеможливили досягнення справедливого спортивного результату.

Своїми непослідовними рішеннями, прийнятими під час матчу, офіційні особи поставили обидві команди у нерівні умови, інформує офіційний сайт луцького клубу.

У протесті йдеться, що "масштаб і характер таких дій офіційних осіб свідчить про їхній свідомий намір і заздалегідь сплановану спрямованість проти ФК Волинь. Своїми несправедливими та непослідовними рішеннями офіційні особи матчу спровокували вболівальників і призвели до спотворення спортивного результату зафіксованого на момент припинення матчу".

Клуб не схвалює та не підтримує деструктивні дії вболівальників. Водночас, у Волині розуміють, що виплеск емоцій спричинила відверта несправедливість, яка мала місце на футбольному полі.

Керуючись принципами чесної гри та чесного суперництва, ФК Волинь просить організувати перегравання матчу з призначенням на цей матч нових офіційних осіб, а саме: арбітра, асистентів арбітра, резервного арбітра, делегата й інспектора матчу.

Клуб готовий взяти на себе витрати пов’язані з організацією перегравання вищезгаданого матчу.

Разом з протестом клуб надіслав до Прем'єр-ліги диск із записом епізодів помилок арбітра Дмитра Кутакова. Крім того, найближчими днями Волинь спрямує відповідні звернення до кількох інших органів ФФУ.

Нагадаємо, була інформація, що вболівальники Волині їдуть пікетувати Будинок футболу до Києва.

Коментарі ()