Головне

Карпати: "Контрольно-дисциплінарний комітет повністю дискредитував себе як правовий орган"

06.11.2014 14:48 390 0

Львівські Карпати звернулись відкритим листом до президента Федерації футболу України Анатолія Конькова з рядом вимог і запитань.

У першій частині листа Карпати вимагають від голови Атестаційного комітету ФФУ Ігоря Гатаулліна дати пояснення, чому він незаконно, на думку клубу, опублікував офіційні листи екс-гендиректора клубу Ігоря Дедишина в ФФУ.

Також Карпати вимагають пояснення, чому інші клуби УПЛ, які не погасили заборгованість перед своїми гравцями перед стартом нинішнього сезону, отримали атестати на участь у чемпіонаті.

У другій частині листа львівський клуб звернувся до очільника Комітету з етики та чесної гри ФФУ Володимира Маринівського з проханням опублікувати рішення, прийняті на засіданні від 8 квітня 2014 року, що стосуються справи Попова - Конькова, між якими був тривалий конфлікт і взаємні звинувачення.

Насамкінець Карпати зачепили і ситуацію з дискваліфікацією півзахисника Шахтаря Тараса Степаненка.

Клуб висловив своє обурення рішеннями КДК ФФУ, підкресливши, що "Контрольно-дисциплінарний комітет повністю дискредитував себе як правовий орган і тепер будь-яку його дію можна не брати в розрахунок", - йдеться на офіційному сайті клубу.

Львівський клуб просить Конькова забов'язати вищеназваних чиновників відкрито дати відповіді на поставлені питання.

Нагадамо, нещодавно з Карпат було знято 6 очок у чемпіонаті України за непогашену заборгованість перед екс-гравцем Мартіном Богатіновим.

Коментарі ()