Головне

УЄФА просить скасувати правило "потрійного покарання"

13.12.2013 13:56 151 0

На зустрічі в Більбао 12 грудня Виконавчий комітет УЄФА схвалив проект резолюції щодо договірних матчів, складений з 11 пунктів, і закликав переглянути "потрійне покарання" для футболістів.

Документ, існуючий поки у вигляді проекту , буде представлений на розгляд 54 національним асоціаціям УЄФА на XXXVIII Черговому Конгресі УЄФА, який пройде 27 березня в Астані.

Крім того, Виконавчий комітет підкреслив необхідність врегулювання правила футболу, яке називається "потрійним покаранням" .

Наприклад: якщо футболіст здійснює у власному штрафному майданчику навмисне порушення, спрямоване на зрив результативної атаки, то в ворота його команди призначається пенальті, а сам гравець вилучається з поля і заробляє автоматичну дискваліфікацію на наступний матч.

Крім цього, Виконавчий комітет УЄФА ратифікував фінансові підсумки сезону 2012/2013.

Був прийнятий ряд процедурних норм, що регламентують діяльність Інстанції з фінансового контролю за клубами, прийнятий регламент Кубку регіонов-2014/15 , а також скасовані правила для ліцензованих матч-агентів УЄФА.

Виконавчий комітет розглянув початковий варіант процедури жеребкування відбірного циклу Євро - 2016, яка відбудеться в Ніцці 23 лютого 2014 року.

Остаточне рішення з даного питання буде прийнято на наступному засіданні Виконкому, яке планується провести у Ньоні 23/24 січня.

Відбірний цикл Євро-2016 буде організовано відповідно до концепції "Тижня футболу".

В її рамках матчі кваліфікації Євро-2016 і ЧС- 2018 будуть проводитися з четверга по вівторок, причому по суботах і неділях більшість матчів буде починатися о 19:00 і 21:45, а у робочі дні - в 21:45.

Коли команди будуть проводити по два матчі на тиждень, вони будуть грати у четвер і неділю , в п'ятницю і понеділок або в суботу і вівторок, повідомляє прес-служба ФФУ з посиланням на офіційний сайт УЄФА.

Коментарі ()