Головне

Кубок України. 1/8 фіналу. "Шахтар" - "Динамо" 0:4. Свердловська лише на тайм вистачило

30.10.2013 16:17 1043 0
Кубок України. 1/8 фіналу. "Шахтар" - "Динамо" 0:4. Свердловська лише на тайм вистачило

Київське "Динамо" спокійно та прогнозовано здобуло путівку у чвертьфінал Кубку України. У Свердловську, де гостювали "біло-сині", тамтешній "Шахтар" зумів протистояти гранду лише один тайм - перший. У другому ж підопічні Олега Блохіна розставили все по місцях, здобувши переконливу та розгромну перемогу.

Геннадій Сушко, як і його колега по МФК "Миколаїв" Олег Федорчук у матчі з донецьким "Шахтарем" напередодні, вирішив грати "автобусом". І у першій половині зустрічі це принесло свої плоди. "Динамівці" билися об мур, так би мовити, як риба об лід. Запам'яталися лише дальні удари Безуса, Вукоєвича та Дуду, які були неточними. А от свердловська команда цілком могла відкрити рахунок уже у дебюті. Після розіграшу кутового Шеремет пробив у сантиметрах біля стійки.

На другий тайм Блохін випустив Гусєва замість Сидорчука. І заміна відразу зіграла. Гусєв притримав м'яч і віддав на Тремулінаса, котрий навісив точно на Дуду (бразилець, до речі, красиво п'ятою переправив м'яч у ворота). Проходить хвилина, і Бенуа, який у першому таймі діяв невпевнено, рятує свою команду, вибивши м'яч з лінії воріт після помилки Коваля.

У середині другої 45-хвилинки "Шахтар" почав "сідати". Тут би головному тренеру зробити заміну, щоб постаратися у нападі нав'язати боротьбу супернику, та Сушко цього не зробив. У відповідь отримав гол від Гусєва. Олега надзвичайно чудовим довгим пасом на ворота вивів Безус. Врешті-решт, наставник господарів заміни виконав, але було запізно.

"Динамо" ж, отримавши вільний простір, просто довершило розгром. Спочатку Ідейє відзначив голом свою повернення (другий гольовий пас Тремулінаса), а у компенсований час Лукман Аруна, з пасу того ж Брауна, потужно пробив під поперечку. 4:0 - впевнена перемога "динамівців", здобута за 45 хвилин.

Коментарі ()