Головне

Ліга Чемпіонів. "Мілан" - "Барселона" 2:0. Ганська перемога "россонері"

20.02.2013 19:00 615 0
Ліга Чемпіонів. "Мілан" - "Барселона" 2:0. Ганська перемога "россонері"

Каталонська "Барселона" програла перший матч протистояння з "Міланом" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Пропустивши два м'ячі на "Джузеппе Меацца", гранатові ускладнили собі завдання виходу до наступного кола турніру.

У порівнянні з "Міланом" у Blaugranas було значно менше кадрових втрат, до складу повернувся Хаві, який відновився від ушкодження, через яке пропусти дві гри іспанської першості. Тому більшість спеціалістів і букмекери вважали фаворитом сьогоднішньої зустрічі саме команду Вілланови.

Однак, як показала гра, "Мілан" і без Балотеллі в атаці вміє забивати. Голів ганців Боатенга і Мунтарі вистачило для того, аби забезпечити собі комфортний гандикап перед виїздом на "Камп Ноу".

При цьому, в обороні россонері сьогодні відіграли не менш вдало. "Барселона" більшість ігрового часу тримала м'яч, проте далі підступів до штрафного майданчика суперника дійти їй не вдавалося.

Без роботи сьогодні був Лео Мессі, який запам'ятався лише неточним ударом зі штрафного, не пішла гра у Хаві, та і взагалі, атаку сьогоднішньої "Барси" атакою можна назвати лише категоріально. "Мілан", в свою чергу, теж особливо не бомбив ворота Вальдеса, проте свої моменти реалізував.

"Барса" в кінцівці великими силами пішла вперед, адже забитий м'яч значно полегшив би їй завдання перед матчем-відповіддю, але забити каталонцям не вдалося. При цьому на останніх хвилинах "Мілан" мав непогану можливість забити третього і майже поховати "Барселону", проте Траоре, вийшовши на ворота з Боатенгом, пробив у захисника, замість того, щоб віддати на вільного партнера.

У підсумку, перемога "Мілана", яку можна навіть назвати сенсаційною. Однак, "Барселону" списувати з рахунків поки рано. На "Кап Ноу" буде зовсім інша гра, бо окрім результату гравців вперед гнатиме майже стотисячна армія вболівальників. Так що "Мілану" поки зарано починати святкувати, як це вже почав робити Маріо Балотеллі у колі своїх друзів на трибунах "Сан Сіро" в кінцівці поєдинку.

Коментарі ()