Головне

Селюк допоможе Сьоміну вибити з Суркіса компенсацію

01.10.2012 09:24 575 0

Екс-головний тренер київського "​​Динамо" Юрій Сьомін вимагатиме від Ігоря Суркіса компенсацію за достроковий розрив контракту.

Про це сам фахівець заявив у ефірі програми "Великий футбол".

Юридично цим питанням буде займатися Дмитро Селюк, при якому і підписувався договір між російським фахівцем і київським клубом.

"Я буду займатися питанням компенсації. Думаю, що це не буде складно і впевнений, що Ігор Суркіс повністю розрахується. З точки зору юридичних і контрактних зобов'язань, положення Сьоміна виграшне. У нього ще було 1,5 роки контракту. Все буде чесно і солідно", - сказав він.

"Що стосується суми, то вона обчислюється в мільйонах доларів. Якщо прочитаєте, що він отримував 14 тисяч гривень, як інші українські тренери, то не вірте цьому. У нього був контракт на мільйони", - зазначив Селюк.

"Що стосується "низьких спортивних результатів", за що нібито був звільнений Сьомін, то я спеціально порахував, скільки за Сьоміна "Динамо" заробило очок в єврорейтинг. У підсумку, вийшло 35 очок. Більше, тільки в Лобановського - 48, у Сабо - 16, Михайличенка - 13, Дем'яненка - 5", - цитує Селюка Террикон.

Коментарі ()