Головне

Кубок України. "Карпати" - "Чорноморець" - 2:1. Кваліфікаційний заплив в Європу львів`яни виграли. ВІДЕО

11.04.2012 19:40 568 0
Кубок України. "Карпати" - "Чорноморець" - 2:1. Кваліфікаційний заплив в Європу львів`яни виграли. ВІДЕО

Львівські "Карпати" отримали першу офіційну перемогу у 2012 році. У чвертьфіналі Кубка України львівська команда, що знову повернулася на стадіон "Україна", здолала одеський "Чорноморець" з рахунком 2:1.

"Карпати" пробилися до півфіналу Кубка і мають цілком реальний шанс поборотися за єврокубки на наступний сезон. Для цього "Карпатам" варто сподіватися, що за результатами жеребкування їм дістанеться не донецький "Шахтар",а потім шлях на Європу відкритий, і для цього варто лише пройти півфінальний бар`єр.

Матч з "Чорноморцем" був для львів`ян своєрідним екзаменом на міцність - пройшли і не зламалися. Хоча проблеми у грі "Карпат" стало не менше. Особливо це показав другий тайм матчу з одеситами.

Незважаючи на те, що майже увесь другий тайм гості грали удесятьох, а пізніше і в дев`ятьох, проблем біля воріт Богатінова вистачало. Помилявся і Федецький і Мілошевич, і Балажиц. Причому гол у ворота "Карпат" "Чорноморець" забив у меншості, коли  Бакай на другому поверсі переграв Федецького.

"Карпати" ж розпочали гру доволі активно і повели в рахунку вже на 9-й хвилині після удару головою Гладкого. У першому таймі господарі виглядали більш активно і мали менше браку при передачах. У "Чорноморця" гра після швидкого пропущеного голу не клеїлася, хоча у першому таймі гості й забили гол, але з офсайду.

Другий тайм розпочався з неприємності для "Чорноморця". На 58-й хвилині суддя показав другу червону картку для Кутаса, хоча це порушення на "гірчичник" і не дотягувало. Але знову слово для виступу П`єрлуіджи Колліна. Граючи у більшості "Карпати" забили другий гол, який на свій рахунок записав Авелар, який легко переграв Безотосного. Потім за друге попередження поле залишив Політило, який грубо зіграв проти Ткачука.

Втратити перевагу у два м`ячі "Карпати" цього разу не зуміли, хоча після другого голу команда зупинилася, і струсонув її лише м`яч у власні ворота. "Чорноморець" в останні десять хвилин бився, намагався первести гру в овер-тайм, але сил були не рівні та й моментів біля воріт Богатінова не було.

"Карпати" ж отримали цілком заслужену перемогу і мають шанс збільшити свій очковий багаж і в чемпіонаті та зачепитися за місце в Прем`єр-лізі на наступний сезон.

Коментарі ()