Головне

Федецький: Не маю жодних претензій до "Карпат"

12.03.2012 22:15 754 0
Федецький: Не маю жодних претензій до "Карпат"

Футбольний клуб "Крпати"та Артем Федецький дійшли порозуміння у питанні продовження співпраці: гравець, відповідно до контракту виступатиме за львівську команду, як мінімум, до завершення дії його орендної угоди.

Як пише сайт львівського клкубу, по завершенні сезону Артем повернеться в розташування "Шахтаря", де і буде вирішуватися питання щодо продовження його кар’єри. 

"Не буду приховувати – ситуація з моїм переведенням до молодіжного складу виникла не на порожньому місці. Існувало непорозуміння між клубами, не зовсім правильно у цій ситуації повів себе і я. Як один з лідерів колективу своєю поведінкою я зобов`язаний бути прикладом для гравців, особливо молодих футболістів", - визнав гравець.

"Я цілком свідомий того, що сам спричинився до ситуації, що виникла, підвів колектив. Як би там не було, це хороший життєвий урок для мене. Попри це вже все позаду, клуб пішов назустріч моєму бажанню почати все з чистого аркушу – і це головне. Тепер основне для мене – вибороти можливість виправити ситуацію, довести тренеру та своїм партнерам, що я всіма силами прагнутиму допомогти команді своєю роботою як на полі, так і в підтримці доброзичливої атмосфери та поваги всередині колективу". - запевнив Артем.

"Я щасливий, що отримав можливість приєднатися до своїх партнерів, аби допомогти команді вирішити завдання на сезон. Я сумлінно, з подвоєною енергією працюватиму впродовж терміну дії оренди у львівських "Карпатах". Після цього згідно зі своїми зобов’язаннями я буду змушений повернутися в Донецьк", - повідомив він.

За словами Федецького, якщо там йому дадуть зрозуміти, що в "Шахтарі" не зацікавлені у його послугах, то він наполягатиме на своєму поверненні саме до "Карпат".

"Пропозиції жодного іншого клубу я розглядати не буду. Даю слово – львівська торсида може не сумніватися у моїй щирості. Я першим поставлю питання про продовження співпраці з "Карпатами" як мінімум на один рік". - продовжив футболіст.

"Тим паче, що це передбачено контрактом між клубами. Також я хочу наголосити, що не маю жодних претензій до "Карпат". Я радий, що повернувся до команди і знову вийду на поле в карпатівській футболці", - резюмував Артем Федецький.

Коментарі ()