Головне

Селюк: Футболісти класу Не відсутні в "Динамо"

23.12.2011 09:14 356 0

Центральний півзахисник "Таврії" Марко Не, котрого привів у клуб Дмитро Селюк, є гравцем того класу та амплуа, котрого немає навіть у київському "Динамо".

Таку заяву самого Селюка про івуарійця, котрий до цього грав у "Кубані", наводить офіційний сайт клубу.

"Фернандіньо теж не грав опорника, коли прийшов у "Шахтар", його посунули. Марко Не - це та фігура, якої так не вистачає "Динамо" Київ та багатьом іншим клубам - він пов'язує оборону і атаку. Тобто він не чистий опорник", - каже фахівець.

"Він дуже розумний гравець, - я це кажу не тому, що він мій гравець. Він був улюбленцем Арсена Венгера, який навіть був готовий піти на такий крок, щоб Марко одружився на європейці і зміг грати за "Арсенал" Лондон. Але Марко не став заради цього розлучатися зі своєю дружиною", - згадав він.

За словами Селюка, в "Арсеналі" талановитий гравець не опинився лише тому, що не відіграв необхідні 75% ігор за свою збірну.

"Але з тієї плеяди гравців, які грали у свій час в "Беверені" (який на 30% належить "Арсеналу"), Марко Не був найталановитішим футболістом. І коли "доброзичливці" пишуть, що Селюк набирає гравців з "Беверена", то я практично набирав їх з лондонського "Арсеналу", - оголосив агент.

"Я розумію, що ви б хотіли бачити в "Таврії" Мессі, Хаві, Іньєсту ... Це зрозуміло. Я можу вам сказати, що Марко Не - футболіст не просто хорошого класу, а топ-класу, таких футболістів, наприклад, немає в "Динамо" Київ", - переконаний Селюк.

Коментарі ()