Головне

Алан Патрік: Хочу стати чемпіоном з "Шахтарем"

31.08.2011 19:38 287 0

Півзахисник "Шахтаря" Алан Патрік прибув до Донецька і готовий почати боротьбу за місце в основному складі команди, яка має шанси надовго стати його пристанищем.

Про це хавбек, котрий тільки-но став чемпіоном світу у складі збірної Бразилії (U-20) заявив прес-службі донецького клубу. 

"Я приїхав сюди, щоб вписати своє ім'я в історію клубу. Ми виграли світову першість, і тепер всі мої думки тільки про "Шахтар". Я хочу стати чемпіоном в цьому клубі", - наголосив він.

"До того як я підписав контракт, знав достатньо про "Шахтар". Про клуб мені багато розповідали Жадсон і Дуглас Коста, крім того інформацію давав мій агент, який одночасно є і агентом Жадсона. Мені була надана повна картина: про команду, про інфраструктуру і про місто", - згадує він.

Бразилець сказав, що спілкувався з Луческу на зборах в Австрії - тренер говорив в цілому про тактику і інши речі, а тепер, коли гравець приступив до тренувань, будуть спілкуватися вже більш предметно.

"Мій агент, а також мій батько змогли вирішити питання про мій перехід в "Шахтар" з керівництвом "Сантоса", і це влаштувало всі сторони. Так що це вже залишилося позаду - мої думки в Донецьку", - зазначив він.

"Адаптація - це завжди дуже складний процес. Так що велика кількість бразильців у "Шахтарі" мені допоможе пройти його швидше", - додав Алан.

Патрік сказав, що бачить себе у півзахисті команди, при цьому йому все одно, на якому фланзі грати - праворуч або ліворуч, головне - швидко набрати форму.

Коментарі ()