Головне

Прем'єр-ліга. "Металіст" перемагає у Львові

28.08.2011 23:19 893 0
Прем'єр-ліга. "Металіст" перемагає у Львові

Львівські "Карпати" так і не зуміли вибратися з підвалин турнірної таблиці чемпіонату України. У матчі 8 туру чемпіонату України "Карпати" у Львові програли своєму принциповому супернику - "Металісту" з рахунком 1:2.

Для "Карпат" матч з "Металістом" мав стати реабілітацією за провал в Лізі Європи і невдалий старт в національному чемпіонаті. "Металіст" же гру у Львові проводив "на коні". Єдиний для кого кожна гра у Львові як битва - Мирон Маркевич. Екс-тренер "Карпат" досі в неприязних стосунках із президентом клубу" Димінським і досі йому щось доводить.

Але сьогодні не про це. На початку гри "Карпати" віддали ініціативу гостям і грали другим номером. Тим не менш перший небезпечний момент створили господарі. Після прострілу з флангу Батіста бив головою у кут воріт і лише диво-сейв Горіянова врятував "Металіст" від поганого настрою. До речі, воротарі в цій грі можуть вважатися "героями матчу". Як і Горяінов, так і Богатінов, не раз рятували свої команди.

На 32 хвилині провал в захисті "Карпат", коли на межі офсайду м`яч отримує Хав`єр і пробиває у кут воріт повз Богатінова - 0:1. Кононову щось варто було робити в цій грі і він вирішив змінити щось лише під завершення матчу, змінивши гравців атаки Зеньова, Батісту та Худоб`яка. Хоча найбільше проблем у "Карпат" було саме в захисті, оскільки проти бразильсько-аргентинської армади протистояти було дуже тяжко.

Але саме заміна Кононова на якийсь час подарувала "Карпатам" надію на нічию в цій грі. Після виконання одного зі стандартів Крістобаль пробив головою, і навіть втомлений Горяінов не врятував свою команду. Щоправда вже через шість хвилин "Металіст" знову забиває. Цього разу спрацював "джокер" Маркевича - Девич. Нападник вдало скористався вихідом сам на сам з Богатіновим, заробиши для своєї команди три очки.

У завершальні хвилини гри за розмови з арбітром та другі попередження були вилучені Фініньо та Кополовець. Причому обидва гравці виходили на заміну в цьому матчі.

У додані арбітром чотири хвилини "Карпати" не зуміли врятувати хоча б нічию, а "Металіст" отримав заслужену перемогу і продовжує чемпіонську гонку за "Динамо" та "Шахтарем".

Коментарі ()