Головне

Павлов: Результат з "Карпатами" потрібен, але не кров з носу

18.05.2011 19:22 441 0

Полтавська "Ворскла" провела вдалу другу частину чемпіонату України поза залежності від того, як команда зіграє в останньому турі проти "Карпат".

Таку думку наставника "ворсклян" Миколи Павлова, висловленну газеті "Команда", наводить офіційний сайт львівського клубу.

"Я не хочу, щоб у моїх хлопців після матчу з "Карпатами" йшла кров з носу. Вони вже заслужили подяку за те, як провели другу частину чемпіонату. Весну ми ж починали не в якості кандидатів на потрапляння в єврокубки, а зараз є одним з двох колективів, які претендують на це місце. Значить, взимку команда виконала хорошу роботу", - вважає тренер.

"Хлопці самі розуміють значущість гри. Я вже втомився налаштовувати. Накопичилася величезна втома, хочеться у відпустку", - зізнався тренер полтавчан.

"Я якось сказав, що можна зробити крок назад, а потім - два вперед. У минулому чемпіонаті "Ворскла" посіла 10-е місце, а в нинішньому - нижче 7-ї позиції вже не опуститься, тобто, своє завдання ми навіть вже перевиконали. Втім, всі хочуть, щоб ми зробили чотири кроки вгору", - додав фахівець.

На думку Павлова, завдання ускладнюється тим, що "Карпати" в минулому турі крупно програли і, природно, захочуть реабілітуватися, а значить, на його команду чекає дуже складний двобій.

Коментарі ()