Головне

"Зоря" та "Металіст" зіграють в Луганську

05.04.2011 23:59 443 0

Матч 24-го туру чемпіонату України між луганською "Зорею" і харківським "Металістом" де-факто відбудеться на луганському стадіоні "Авангард".

Де-юре це повинен оформити на своєму завтрашньому засіданні Комітет ФФУ з питань стадіонів та безпеки проведення змагань, який 10 березня після матчу "Зорі" і "Волині" заборонив проведення футбольних матчів на "Авангарді".

"Думаю, що гра відбудеться в Луганську. Ми вже пройшли точку неповернення", - вважає генеральний директор ФК "Зоря" Сергій Рафаїлов.

"Сьогодні на" Авангарді "побували представники ФФУ, вони зібрали всю інформацію, яку завтра нададуть у розпорядження комітету. Щодо їх оцінки стадіону, я з ними не говорив", цитує його "Террикон".

Згідно з Регламентом змагань чемпіонату України у Прем'єр-лізі, клуб-господар зобов'язаний не менше, ніж за шість днів до матчу повідомити клубу гостей про місце проведення гри. Луганський клуб заявив "Авангард".

Матч розпочнеться 8 квітня о 16:00. У разі незадовільного стану поля і неможливості проведення гри, клубу-господарю буде зараховано технічну поразку з рахунком 0:3.

Коментарі ()