Головне

Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Таврія" 1:0. Львів'яни вибороли право на Лігу Європи. ВІДЕО

23.04.2011 17:35 1338 0
Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Таврія" 1:0. Львів'яни вибороли право на Лігу Європи. ВІДЕО

У матчі проти сімферопольскої "Таврії" львівські "Карпати" продемонстрували характер. Граючи у меншості львів'яни змогли завершити матч з позитивним для себе результатом.

Вже на першій хвилині матчу "Таврія" провела просто надшвидку атаку і після удару Фещука здалося, що м'яч влучив у ворота. Через хвилину сімферопольці знову проривались по флангу, але захист "Карпат" цього разу розібрався у ситуації. Підопічні Кононова потроху почали заспокоювати гру і намагалися за рахунок довгих флангових передач наблизитись до воріт суперника.

На 18-й хвилині матчу арбітр вилучив Голодюка, який чи то відмахнувся від суперника, чи то почав з'ясовувати стосунки з Гуменюком, за що і поплатився. Вменшості львів'ни не "сіли" в глуху оборону, а навпаки почали діяти більш відкрито. До агресивних атак львівської команди захист "Таврії" не був готовий, що і вилилось у гол, який на 40-й хвилині матчу забив Федецький.  Артем втік від захисників і, прийнявши перед воротами передачу з глибини, спокійно розібрався із голкіпером гостей.

Друйги тайм сімферопольці теж розпочали уже активно. Вже на перших хвилинах Ідахор після скидки від Фещука мав зрівнювати рахунок, але Богатінов виручив свою команду. Взагалі обидва голкіпери сьогодні провели дуже хороші матчі, постійно рятуючи свої команди він помилок оборонної лінії.

"Таврія" намагалася великими силами розвивати свої атакувальні дії, а "Карпати" продовжували грати на контрвипадах.  Загалом другий тайм запам'ятався грубою грою обох суперників. Арбітр компенсував аж шість хвилин через те, що постійно комусь надавали допомогу. Карпатівець Зеньов аж тричі був змушений просити допомоги медичної служби свого клубу, а "таврієць" Причиненко грав із ватними тампонами у носі після удару ліктем від Федецького.

На 74-й хвилині матчу арбітр урівняв шанси команд, вилучивши Донця, який отримав друге попередження. Здавалося, що львів'яни зможуть дотиснути суперника і збільшити відрив у рахунку, але втома далася взнаки. Худоб'як почав обрізатися при передачах, але Ідахору і Фещуку вже не вистачало сил, щоб скористатися цим.

Мінімальна перемога львівського клубу забезпечила підопічних Кононова місцем у зоні Ліги Європи. "Карпати" навіть ще можуть посперечатися з "Дніпром" за четверту сходинку чемпіонату. Ну а "Таврія", незважаючи на поразку, своїх позицій майже не втратила, тому продовжить боротися з "Волинню" за шостий рядок турнірної таблиці.

Коментарі ()