Головне

Прем'єр-ліга. 25 тур. "Шахтар" бере три очки на останніх секундах гри з "Таврією". ВІДЕО

17.04.2011 15:35 1253 0
Прем'єр-ліга. 25 тур. "Шахтар" бере три очки на останніх секундах гри з "Таврією". ВІДЕО

Після вильоту з Ліги чемпіонів донецькому "Шахтарю" ледве не зіпсували настрій в Україні. У матчі 25 туру чемпіонату України "Шахтар" лише останніх секундах здолав "Таврію" з рахунком 2:1.

Команда Мірча Луческу мала тотальну перевагу у першому таймі, а вже в другому була майже рівна гра. Забили "гірники" лише двічі, а змарнували гольових моментів з десяток.

Відкрив рахунок ще в першій 45-хвилинці з пенальті, призначеним за фол на Едуардо, Жадсон. Збільшити рахунок гості змогли вже в доданий час, а загалом і вирвати перемогу.

"Таврія" у другому таймі не тільки забила "Шахтарю", але й бажала вирвати перемогу. Моментів для цього було не так і багато, але вони були. "Шахтар" же після уроку футболу від "Барселони" намагався перемогти малою кров`ю, але не вийшло і ледве не зіпсував настрій Мірча Луческу, який був обурений грою своєї команди, а особливо розізлився на Едуардо, після обрізки якого і був забитий гол у ворота П`ятова. Покарання було миттєвим, замість хорвата вийшов Коста. Але не він став героєм гри, а інший бразилець - Фернандіньо.

Вже в доданий арбітром час голкіпер "Таврії" помиляється при подачі кутового і Фернандіньо ударом головою забиває у пустий кут воріт."Таврії" у цій грі пощастило, що багато не пропустила, а гостям, що 4 хвилини додав головний арбітр матчу.

Коментарі ()