Головне

Карицька: Суджуся з "Металургом", коли грав там, то навіть заборонили спілкуватися з пресою

15.04.2011 10:14 294 0

Під час виступів за донецький "Металург" на білоруського хавбека Владіміра Карицька здійснювався тиск, а його футбольні здібності ігнорувалися з незрозумілих причин.

"Вже майже півтора року суджуся з "Металургом". Навіть зараз граю з тимчасовим трансфером. Коли йшов до "Шинника", просто довгий час чекали офіційного дозволу на мій перехід", - розповів він.

"Чому у 2009 році "Металург" не вніс мене у заявку? Вам потрібно зателефонувати до Донецька генеральному директору клубу. Через них цілий рік не грав", - заявив він.

"Як ви думаєте, яка в мене може бути правда, коли не дають можливості виходити на поле і навіть тренуватися?", - жаліється Карицька.

За його словами, гравцю ніхто нічого не пояснював і що ж відбулося насправді треба запитати у того керівництва і тренера Костова, конфлікту з яким у білоруса не було.

"Мені тоді заборонили спілкуватися з пресою. Якби тоді погодився на інтерв'ю, може, дали б штраф. Ще мене не відпускали в інші клуби, хоча пропозиції були", - повідомив він.

"Наприклад, конкретний інтерес позначала "Томь". Більш того, навіть не розглядався варіант оренди. Просто поставили перед фактом - розривай контракт і йди", - додав він.

Втім, Карицька не вважає перехід у "Металург" помилкою, бо не міг припустити, що так вийде в клубі, який ставить перед собою серйозні завдання і  сам пропонував трирічний контракт.

"Хто знав, що через півроку виникне таке нерозуміння. Тільки я ні про що не шкодую. От якби там по-іншому поставилися, зараз все було б гаразд", - резюмував він, пише goals.by.

Коментарі ()