Головне

Грозний: Боси "Олімпіакоса" ще не не вирішили, чи довірити мені клуб

26.01.2010 09:13 404 0

Український тренер В'ячеслав Грозний підтвердив інформацію про те, що веде переговори з грецьким "Олімпіакосом".

"Після звільнення Зіко на моїх агентів вийшли представники грецького клубу. Зараз проходять переговори. Втім, сам я поки що не контактував з президентом Сократісом Коккалісом. Боси "Олімпіакоса" поки не ухвалили стратегію подальшого розвитку клубу. Довірити кермо влади мені або ж дати можливість допрацювати до кінця сезону місцевому фахівцеві?", - розповів Грозний в інтерв'ю "Спорт день за днем".

"Останні кілька днів я вивчав "Олімпіакос". Можу сказати, що команда укомплектована гравцями хорошого європейського класу. Для мене велике питання: чому в чемпіонаті Греції вони відстають від "Панатінаїкоса" аж на вісім очок? Якщо все ж таки очолю клуб з Пірея, обов'язково подзвоню Темуру Кецбаї та Олегу Протасову, які в минулому тренували "Олімпіакос".

Я ніколи не боявся відповідати за результат. Мій девіз: не упевнений - не берись! Вже багато років працюю по системі МНС. І в київському "Арсеналі", і в запорізькому "Метал урзі", і в "Тереку". У Чеченській республіці взагалі міг працювати тільки тренер з загартованим характером", - каже Грозний.

Коментарі ()