Головне

Маркевич: У "Металісті" підібралися унікальні футболісти

25.12.2008 12:45 387 0
"Металіст" дав багатьом гравцям друге футбольне життя. У цьому переконаний Мирон Маркевич, головний тренер харківського клубу.

"Результат не манною небесною на команду повалився - ми до цього йшли три роки. Склад награвали. Прагнули показувати добротний, видовищний футбол. Раз народ почав ходити на "Металіст" не лише у Харкові, але і в інших містах, значить, якийсь крок зробили вперед. От і все. Не бачу нічого надприродного", - сказав тренер в інтерв'ю "СЭ в Украине".  

"Хоча... Феномен не феномен, але гравці у нас справді підібралися унікальні. Деяких з них футбол трохи списав за непотребом", - додав Маркевич.  

За словами тренера, Обрадовіч ще у "сьомінському" "Локомотиві" блищав, потім зник, десь в Греції загубився.

"Наскільки я знаю, збирався зовсім закінчувати. "Металіст", можна сказати, його реанімував", - Маркевич.  

На його думку, інший футболіст команди, Валяєв, два роки фактично не грав у "Дніпрі", а лише числився.

"Прийшов до нас вільним агентом. А цього року Михайличенко його у збірну запросив", - сказав Маркевич.

Як розповів головний тренер "Металісту", Слюсар, хоч і має динамівську школу, проте вище "Закарпаття" до переїзду у Харків не піднімався.

"Ще один приклад - воротар Горяінов. У "Кривбасі" навіть першим номером не був, а у нас розцвів в 32 роки. Суха серія з чотирьох матчів в груповому турнірі Кубку УЄФА - багато в чому його заслуга. І таких, хто десь набідувався, а потім відродився у  "Металісті" - півкоманди", - підсумував наставник.

Коментарі ()