Головне

Кандидат у президенти Прем'єр-ліги вдався до самореклами

21.11.2008 11:43 492 0
Кандидат у президенти Прем'єр-ліги вдався до самореклами

Сергій Харченко, один із не багатьох відомих громадськості претендентів на крісло президента УПР, розмістив в інтернеті своє розлоге інтерв'ю. В ньому у відповідь на зручні запитання журналіста, де він розкриває писану маслом картину успішності та процвітання всіх проектів, у котрих брав участь цей претендент.

Сергій вдало роздає компліменти всім зацікавленим сторонам, Ігорю Коломийському, Рінату Ахметову, Равілю Сафіулліну... Проте, невже настільки чистий образ керівника компанії "Медіа Спорт Промоушн"? 

Утім відомі й інша сторона медалі "звитяг" в українському футболі Сергія Харченка. Попри всю свою "бендерівську жилку", пан Харченко продовжує сидіти на казні пляжного футболу України та трансляції матчів української Прем`єр-Ліги, звідки його цього вже літа намагався викинути в.о президента Прем`єр-Ліги Віталій Данилов, але не вдалося.

Тепер, що стосується самого Харченка та його "темних" плям в автобіографії. За наявною інформацією, компанія "Біола", котра спонсорувала проведення чемпіонату України з пляжного футболу, виділила на проведення першості 3 мільйони доларів США. Причому на виробництво і пабліситі було витрачено не більше 500 тисяч. Решта грошей, здогадайтеся де? Нині "Біола" відмовилася від спонсорства і в трансляції матчів української Прем`єр-ліги, пропрацювашви лише один рік...

Далі вже трансляції матчів української Прем`єр-ліги. Останні проплати компанії МПС були виконані із великою затримкою, більше того, залишилися навіть борги. Далі ще більш характерна історія. Журналісти, котрі у кадрі проговорювали рекламні слогани під час трансляцій, що здійснювала МПС так і не отримали гроші за свою роботу, яка була зроблена ще влітку...

"Чемпіон" буде й надалі досліджувати  кандидатів на посаду президента Прем`єр-ліги, яких нині назбиралося 80. Нагадаємо, що пошуком кандидатів на цю посаду займається компанія "Ward Howell", яка вже представила президентам клубів одного кандидата, котрий вже має досвід роботи у Європі та США на рівні клубів, а також в одній з європейських футбольних ліг. Утім прзівище цієї людини так названо і не було.

Коментарі ()