Головне

Євро-2016. 2-й тур. Група C. Німеччина - Польща 0:0. Україна першою вилітає з турніру

16.06.2016 23:59 13225 0
Євро-2016. 2-й тур. Група C. Німеччина - Польща 0:0. Україна першою вилітає з турніру

Збірна України cтала першою збірною на Євро-2016, яка достроково втратила всі шанси на вихід у плей-офф. Останній шанс (після ганебної поразки від ірландців) наша команда мала у випадку перемоги збірної Німеччини над Польщею, однак і цього не сталося. Суперники у звітньому матчі зіграли внічию, у додачу підопічні Адама Навалки навіть не пропустили.

Щодо самого матчу між німцями та поляки, то гострими моментами гра не виблискувала. Гра була впертою, німці за статусом грали першим номером, але Польща у свою чергу надійно оборонялася. Можна виділити удар головою Гьотце після флангової подачі від Дракслера, але м'яч пролетів над воротами. Через десять хвилин перспективний момент не довів до завершення Кроос. Півзахисник Реала у падінні пробивав після прострілу від Мюллера, проте точності в даному епізоді йому не вистачило. Це і був найгостріший момент за весь перший тайм.

Так трапилося, що матч в Сен-Дені не виходив видовищним. Команда Льова організувала солідну кількість позиційних атак, проте оборона польської збірної була на висоті. У підсумку на перерву команди пішли за рахунку 0:0.

Другий тайм особливо не відрізнявся від першого, хоча моментів команди створили трохи більше. Лише на старті суперники, як то кажуть, "запалили" та обмінялися гострими моментами. У поляків на 46-й хвилині в карному не зміг влучили головою Мілік (а позиція дай Боже була). Німці відповіли пострілом з метрів 8-ми від Гьотце - точно в руки Фабіанськи.

Мілік і м'яч сьогодні не товаришували. Світлина УЄФА

Ближче до середини тайму німці взяли паузу, за що ледь не поплатилися. На 58-Левандовськи зі штрафного викотив під удар Міліку, проте Аркадіуш лівою низом пробив поруч зі стійкою. Через кільки хвилин Німеччину вже врятував Боатенг, який в останній момент постелився під удар з вбивчої позиції від Левандовськи. За 20-ть хвилин до фінального свистка команди ще один раз порадували вболівальників.

Першою момент знову створила збірна Польщі, коли на 68-й хвилині знову по м'ячу у карному не зміг влучити Мілік. Німеччина відповіла гострим пострілом від Езіла - Фабіанськи дивом зміг пеервести сферу на кутовий. Більше гостроти біля воріт обох команд не створювалося. Поляки всією командо сіли у захист, а німці всім колективом билися об цю "стіну", так нічого більше не створивши. У підсумку - закономірна нічия, яка в свою чергу позбавила збірну України навіть математичних шансів на плей-офф.

Під удари Левандовськи німці валилися штабелями. Світлина УЄФА

Учасники Євро-2016. Знайомтесь, Польща: "Білі орли" з мріями про плей-офф

Учасники Євро-2016. Знайомтесь, Німеччина: Чемпіони світу ідуть за "золотом" Європи

Коментарі ()