Головне

Колегу Суркіса з Польщі звинуватили в корупції і йому загрожує відставка

26.11.2011 10:28 639 0

Навколо персони президента Польського футбольного Союзу (PZPN) Гжегожа Лято виникає один скандал за одним. Не встигли вщухнути пристрасті навколо зникнення з нової форми збірної національного герба, як на зібранні PZPN Лято було звинувачено у корупції.

Під час виступу одного з делегатів було продемонстровано відео, зроблене прихованою камерою, на якому начебто Гжегож Лято зі своїм співрозмовником домовляються – звичайно, за грошову премію – про результати тендеру на будівництво нової штаб-квартири PZPN, повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.

Матеріали вже передані до Центрального антикорупційного бюро Польщі (САВ), а розгляд справи під свій контроль взяла новоспечений міністр спорту та туризму Польщі Йоанна Муха. 

"Пані міністр була шокована, почувши ці уривки. У неї була розмова з головою САВ", – повідомив в.о прес-секретаря відомства Павєл Вішнєвскі.

"Поганий початок. Кожна нова інформація, яка стосується корупційних підозр, викликає все більше занепокоєння», – написала міністр на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter.

Опоненти Гжегожа Лято вимагають прозорого розгляду справи та відставки президента PZPN.

Коментарі ()