Головне

Тренер Гассієва: Усик може опинитися в нокауті до дев'ятого раунду

19.07.2018 15:10 3609 0
Тренер Гассієва: Усик може опинитися в нокауті до дев'ятого раунду
Якщо український боксер Олександр Усик буде притримуватися тієї ж тактики, що і з Брієдісом, то в поєдинку з Гассієвим буде нокаутований до дев'ятого раунду.

Про це розповів тренер Мурата Гассієва Абель Санчес.

"Усик дуже хороший боксер, у нього відмінні навички. Брієдіс, Дортікос, Усик, у всіх у них відмінна фізика, тому ми повинні бути готові краще за них. Я відчуваю, що наші вправи і система підготовки роблять нас трохи сильніше, трохи краще, трохи швидше, ніж більшість хлопців. Я вірю, що Мурат зможе перемогти Усика. Брієдіс дозволив йому занадто багато рухатися, дозволив йому вийти на перший план і навіть коли він підібрався вже близько, то нічого не зміг зробити", - розповів фахівець.

"У той же час Усик дозволив собі потрапити в пастку. Якщо Усик битиметься з Гассієвим так же, як це було з Брієдісом, то буде нокаутований до дев'ятого раунду. Я завжди треную своїх бійців так, щоб вони були краще за всіх. І не важливо, що запропонують нам інші хлопці. Те, як Усик бився з Брієдісом, не означає, що так же буде і в матчі з Гассієвим. Ми підготували Мурата. Тепер Усик повинен буде з цим впоратися", - наводить слова фахівця прес-служба WBSS.


Коментарі ()