Головне

Кривдник Ломаченка розпочав політичну кар'єру

05.07.2018 10:09 1283 0
Орландо Салідо

Екс-чемпіон світу у двох вагових категоріях мексиканець Орландо Салідо, який завдав єдиної поразки на профі-рингу Василю Ломаченку, став депутатом в своєму рідному місті С'юдад-Обрегон, штат Сонора.

Про це повідомляє BoxingScene.

Салідо є членом партії чинного президента країни Андреса Обрадора і має намір реформувати багато галузей для комфортного життя своїх виборців. 

"Прийшов час об'єднатися і працювати для людей, які потребують нашої допомоги. Необхідно зробити освіту доступнішою, поліпшити якість медичних послуг та вирішувати проблеми зайнятості населення", - говорить колишній боксер.

"Мені пощастило, що я став боксером і зміг багато чого досягти у своєму житті. Тепер я хочу віддати борг своїм співгромадянам, які підтримували мене протягом всієї спортивної кар'єри", - наводить слова Салідо Xsport.

Свій останній поєдинок Орландо провів проти співвітчизника Мігеля Романа в минулому році. Салідо поступився, після чого прийняв рішення завершити кар'єру.

Цього року Салідо вже двічі потрапляв під арешт. Спочатку він в стані алкогольного сп'яніння напав на дружину, а потім вкрав пиво з магазину.

Коментарі ()