Головне

У Кличка не вірять, що Глазков хоче стати росіянином

15.12.2015 11:42 747 0

Претендент на чемпіонський пояс IBF, українець В'ячеслав Глазков, поки не підтвердив інформацію про зміну українського громадянства на російське.

На минулому тижні один з промоутерів супертяжа, Кирило Пчельников, заявив, що В'ячеслав скоро подасть документи на отримання паспорта Росії і переїде в Краснодар, де у нього є житло. Але боксер, який за титул чемпіона битиметься з американцем Чарльзом Мартіном, мовчить.

Не сильно вірить в це і гендиректор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк.

"Я не чув від Глазкова, що він збирається змінити громадянство, - сказав "Сєгодня" Красюк. - Хлопець він, на мій погляд, адекватний. Ми навіть контракт з ним ледве не підписали якраз того дня, коли він підписав його з російським промоутером. Ми вже навіть про все домовилися, але в останню мить він змінив своє рішення.

Так от, зараз В'ячеслав з сім'єю мешкає в США, у нього є американський промоутер Кеті Дува. І у мене великі сумніви, що, живучи в Майамі, під сонечком, під пальмами, тренуючись в Америці і маючи місцевого промоутера, він різко став думати про своє громадянство. Хоча перед ним зараз стоїть серйозне завдання - стати чемпіоном світу. Призначені торги (18 грудня - прим.), і зараз ми активно роздумуємо, щоб взяти в них участь. Складаємо усі пазли."

Коментарі ()