Головне

Сосновський: Берінчик не зійшовся з "Отаманами" в ціні

17.01.2015 18:54 727 0

Головний тренер національної збірної України Дмитро Сосновський прокоментував слова Дениса Берінчика, мовляв, його не пускають на Олімпіаду в Бразилію.

"Не варто звинувачувати Федерацію у тому, що його ніхто нікуди не бере. Він сам нікуди не їде. Він після чемпіонату України не взяв участь в жодному тренувальному зборі. Я його в збірну не викликав, оскільки Берінчик мав бути в WSB, а в Отамани він просто не приїздив. Чому він про це нікому не розповідає? Доносити до людей інформацію потрібно правдиво, а не спотворено.

Взагалі, Денис Берінчик, якщо не враховувати бої в WSB, боксував востаннє на міжнародному турнірі влітку 2013 року на Універсіаді в Казані. Тоді він провів два бої – другий півфінальний він програв. А на сьогодні Берінчик отримує зарплату, як член національної збірної. Із Міністерством у нього підписаний контракт, в якому чітко сказано, що він зобов’язаний приймати участь в усіх тренувальних зборах, усіх всеукраїнських турнірах, які визначить головний тренер та тренерська рада та повинен виступати на міжнародних турнірах.

Він повинен це робити згідно контракту, а не тоді, коли сам захоче. А так, Берінчик хоче приїздить на збір, хоче не приїздить. А потім в ЗМІ усіх звинувачує. Якщо ти не зійшовся із Отаманами в ціні, то в чому вина Федерація? У нас є головний тренер збірної, тренерська рада, керівництво Федерації. Якщо виникли проблеми, потрібно про них говорити. У мене, як головного тренера збірної, до Берінчика також багато питань, які не раз озвучував. А питання стосуються теперішнього рівня і класу його боксу та дисциплінованості. Тому не потрібно з "хворої голови перекладати на здорову", чим зараз займається Денис", - цитує Сосновського Львівська газета.

Коментарі ()