Головне

Хрюнов: Валуєв не слабший за Кличка, бо в нього більші габарити

29.01.2010 19:22 414 0

Владімір Хрюнов, менеджер російського боксера Алєксандра Повєткіна, радить чемпіону світу за версією WBC Віталію Кличку бути більш ввічливим щодо до своїх суперників.

"На місці Віталія я б не поспішав з гучними заявами з приводу бою з Валуєвим, а сконцентрувався б на тренувальному процесі. Якщо цей бій відбудеться, в ньому я б віддав перевагу Валуєву. На боці Ніколая - габарити, мистецтво тренера Алєксандра Зіміна", - зазначив Хрюнов в інтерв'ю Sportbox.ru

"Крім того, на місці Кличка не слід робити не зовсім чемні заяви на адресу спортсменів, з якими знайомий особисто. Адже я завжди вважав Віталія чудовим спортсменом і сім'янином, який здатний служити чудовим прикладом молодшому братові, відомому в основному фотосесіями з моделями та актрисами".

Нагадаємо, нещодавно Кличко-старший повідомив, що готовий запропонувати за бій Валуєву гонорар, "який відповідає його габаритам".

А потім дозволив собі порівняння на адресу іншого російського боксера - Алєксандра Повєткіна:

"Він пішов по стопах Хея і намагається привернути увагу гучними заявами на прес-конференціях. Дай Бог йому в поєдинку проти молодшого Кличка протриматися всі 12 раундів - не кажучи вже про те, щоб перемогти. Вважайте це моїм прогнозом".

Коментарі ()